fbpx

Locatia perfecta de petreceri

Personal prietenos

Servicii de calitate

GET TOGETHER somewhere better

Noi, partenerii tai de petrecere de la The Party House stim exact cum sa facem ca petrecerea pe care o organizati sa ramana intiparita in mintea tuturor. Entertainerii nosti sunt profesionisti, vor anima atmosfera si se vor asigura ca toti invitatii se implica, astfel incat nimeni sa nu ratez distractia. In cazul unei petreceri pentru copii, MC-ul va asigura momente de break dance, va anima copii cu concursuri si jocuri distractive. 

Echipa noastra prietenoasa este aici pentru a va ajuta sa decideti optiunile potrivite pentru petrecerea dvs. si ne vom asigura ca totul sa decurga perfect pe toata durata acesteia.  

Colaboram cu furnizori care ofera numai produse si servicii de cea mai inalta calitate, asadar fie ca este vorba de tort, candy bar, magician, bartender sau Dj, inviatii dvs. se vor simti rasfatati. 

 Situata in centru Bucurestiului, in spatele Bulevardului Unirea, The Party House are toate facilitatile necesare pentru reusita oricarui eveniment, fie ca vorbim de petreceri pentru copii, evenimente corporate, serbari sau aniversari adulti. Suprafata de 150 mp este amenajata foarte elegant si este impartita in separate pentru parinti si copii.  Va invitam sa vedeti mai multe imagini in galerie.